Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Alanya > Hotel Bilkay***

Hotel Bilkay***
165 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Bilkay***

Algemene waardering8,0
Ligging8,8
Service8,0
Eten8,2
Kamers8,7
Kindvriendelijkheid9,0
Prijs/kwaliteit7,9
Simply the Best!
26 september 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Dit is echt het beste 3-sterren hotel voor ons,perfecte ligging en top-service! Uitgebreid ontbijt/lunch/diner. Gezellige sfeer. Nette kamers en zeer goed bijgehouden zwembad.

super gezellig
21 januari 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Ik ga in Juli al weer voor de 12e keer naar Bilkay. Vorig jaar niet geweest ivm geboorte van mijn dochter, maar nu kan ze ook mee.Gezellig hotel overal dichtbij. En als je het hebt over kindvriendelijkheid dan zeg je in een woord Turkije een en al respect.Zelfs als je kind even onrustig is tijdens het eten is er altijd wel een ober die er even mee wil spelen of zo, zodat jij lekker rustig door kan eten. Toppie

goed!
neviska
15 december 2010
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

super hotel!
wij waren 3 jaar terug geweest, het was heel gezellig!
En overal dichtbij,strand,centrum etc..
Ik ga over een paar dagen weer!

voor geen goud nog eens in BilHell hotel
Stefje
15 december 2010
Ligging: 7
Service: 5
Eten: 3
Kamers: 3
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

In Bilkay ben ik samen met mijn vriend voor het eerst geweest nadat ik alle positieve berichten hier op vakantiewijzer las. het wordt hoog tijd dat er een ander geluid word gegeven over dit Hotel. Hoe leuk het voor velen hier was hoe meer het een Hel was voor ons. Als je niet in een lager sociaal economische klasse zit snap je van wat voor bevolkingsgroep al die positive beoordelingen afkomstig zijn.
Laat ik maar eens beginnen met mijn ervaringen:
vieze badkamer
zeer onvriendelijk personeel
hotelmanagement bijna vijandig
maaltijden niet voldoende verzorgd en hygienisch, zeker niet genoeg variatie

het hoge gemiddelde wat dit hotel behaalt is slechts gebaseerd op de beoordelingen van mensen die hier al meerdere jaren komen en naar alle waarschijnlijkheid verder weinig gewend zijn.

mijn vakantie was totaal verpest

dit dus nooit meer

top hotel
Gurbet
15 december 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Nou, ben net terug van bilkay hotel.
ik vond het erg gezelig er was een leuke sfeer daar. alle personeels waren vriendelijk tegen de klanten. bilkay hotel is op een goed plek gebouwd dichtbij de centrum van alanya. in de avonden is het erg gezellig altijd wel wat tet doen.
het was super nou weet van mij, mij zien jullie volgend jaar weer.
groeten van een bekende uit NEDERLAND
groeten aan Pier & Patricia

helemaal super
pamela swinkels
15 december 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

ben weer net terug van hotel bilkay en het was weer geweldig!! alles was helemaal super, kan niet wachten om weer te gaan.

veel voor weinig
16 december 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij zijn afgelopen zomer (Augustus)met onze dochter van 3 maanden in Bilkay geweest. Voor ons de 11de keer en met onze dochter de eerste.Het was als vanouds weer een geweldige ervaring. Alleen de volgende keer zal het voor- of naseizoen worden i.v.m. de temperatuur.Wat moet ik nog nog meer vertellen in een woord super.

ja het was er weer geweldig...!!!
anskapteijns
16 december 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

hallo...het was weer geweldig in bilkay hotel ..wij zijn er nu 13 keer geweest ...ja dit is echt een topper .ja en het fijne er van is ,,mooi dicht bij het strand ..en dicht bij het centrum .ja en alles is er goed verzorgd ,,je hebt er goed te eten en te drinken .en nette kamers ..vind ik ook heel voor naam .......liefs wim en ans ...

Een aanrader voor jong en oud.
Mary Brandt
16 december 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Al een aantal keer in Bilkay geweest en zeker niet voor het laatst. Het bevalt erg goed. De eigenaren zijn heel hartelijk en behulpzaam. Zij zullen alles in het werk stellen om het je naar de zin te maken.Heb je een arts nodig, dan is het hier prima geregeld.(Arts beter dan in Nederland)
Kamers worden elke dag goed schoongemaakt en ook het linnengoed is tip top in orde.Personeel erg vriendelijk, niets op aan te merken.Ontbijt is prima verzorgd. Kortom een fijn familie hotel dicht bij het strand en op loopafstand van de stad.Ervaar Bilkay zelf en laat je niet van de wijs brengen door sommige (onjuiste)negatieve reakties.Bilkay is een leuk hotel voor zowel jong als oud.

Bter kan gewoon niet
16 december 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Het was al jaren perfect, maar wat ze nu gedaan hebben met all. incl. is een geweldige zet.
Eerst zaten er alleen maar de Nederlanders en de Denen maar door het ai. blijft nu ook de rest zitten zodat het terras helemaal vol zit en gezellig preten en dansen met elkaar. De sfeer is daarom optimaal.
We zijn in Juni geweest en gaan in Augustus weer.
Over de accomedatie en afstanden hoef ik niks te schrijven want daar hebben andere al over geschreven op vakantiereiswijzer.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Bilkay***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Bilkay***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2017-10-22 04:32:52
0.313 sec

*